'; Ny bok | Frederik II går grønt
Jeg er 16 år gammel, og heter David Jeg er Norsk og Vietnamesisk, født og oppvokst i Lørenskog, bor i Sarpsborg, og min skole er Frederik II i Fredrikstad.
Min utfordring
Jeg har tenkt til å ta 30 minutter hvor jeg leser uten å bli distrahert

Dag 7: Ny bok

Uheldigvis greide jeg ikke å få postet noe i går. Dette er fordi det var en veldig slitsom dag i går, så jeg valgte å legge meg tidligere. For å ta igjen det jeg gikk glipp av, valgte jeg å lese ekstra i dag. Jeg leste i to forskjellige økter i dag. Den første var på bussen til skolen, mens den andre var nå. I den første økten leste jeg 24 sider på 30 minutter. I den andre derimot leste jeg 22 sider på 30 minutter. Det vil si at jeg leste saktere enn det jeg har tidligere gjort, og at til sammen har jeg lest 46 sider i løpet av 1 time.

Jeg fikk lest ferdig boken min som hadde 245 sider. Nå får jeg vel begynne med den neste boken i serien: «Re:Zero -Starting Life in Another World- Volume 3» som har 243 sider.

 

Som respons til Karen sin veileding post, vil jeg svare på spørsmål henne stilte:

– Opplever du at du handler på autopilot og glemmer utfordringen din helt?

Det kommer helt ann på hvordan jeg føler. Om jeg er sliten og trøtt så føler jeg at jeg må presse meg igjennom akkurat dette å lese i minst 30 minutter. I det siste så har dette gått som autopilot for meg. Det er fordi jeg faktisk har blitt glad i å lese i løpet av denne korte perioden. Men jeg skal være ærlig; når det nærmer seg 30 minutter så begynner jeg å bli ufokusert og blir lei av å lese.

– Hvor ofte tenker du på din cCHALLENGE?

Jeg tenker på den stort sett når jeg er hjemme på kvelden og er ferdig med lekser og studering. Det er da jeg tar frem boken min og leser. Jeg tenker også på det noen ganger når jeg er på vei til og fra skolen, samtidig som i noen av friminuttene.

– Har du blitt mer observant overfor dine mønstre og rutiner?

Jeg vil si det ja. Det er fordi at jeg har nå blitt mer bevist på hvor lang tid jeg bruker på skolearbeid. Jeg føler at jeg vil lese i boken min så kjapt som mulig, men dette er vanskelig fordi jeg føler at jeg må gjøre andre skolearbeid ferdig først. Det er først da jeg begynner å tenke på tid og rutiner.

– Har noe overrasket deg?

Kort sagt: Jeg hadde ikke trodd at jeg hadde begynt å lese som jeg gjør nå