'; Litt treig start…. | Frederik II går grønt
Jeg er 52 år, tobarnsmor, gift og jobber som lærer ved Frederik II videregående skole. På fritiden vil jeg helst være ute i skog og mark, men det skal være med kaffe på termosen, matpakke og sjokolade!
Min utfordring
Ha fem kjøttfrie dager i uken

Dag 3: Litt treig start….

Den siste uken har vært veldig hektisk. Jeg har derfor ikke hverken fått tenkt så mye eller planlagt så mye rundt min utfordring. Jeg gikk da også på en smell dag 1 – brødskivene i matpakka inneholdt selvfølgelig kjøttpålegg – noe de har gjort i snart 30 år 🙉. Bra jeg ikke gikk all in, men lot meg selv få to dagers slakk! Men nå er jeg på! 

Har vært i butikken og handlet fiskepålegg og peanøttsmør, da er matpakka i boks. Verre er det med middagen – hva skal man finne på? Dagens handletur på Rema gjorde meg nedslått, der var utvalget dårlig med tanke på en kjøttfri hverdag. Jeg må nok finne meg en annen butikk, og også lese meg opp på alternative middagsretter!