'; Legger leseplaner | Frederik II går grønt
Jeg er 16 år gammel, og heter David Jeg er Norsk og Vietnamesisk, født og oppvokst i Lørenskog, bor i Sarpsborg, og min skole er Frederik II i Fredrikstad.
Min utfordring
Jeg har tenkt til å ta 30 minutter hvor jeg leser uten å bli distrahert

Dag 1: Legger leseplaner

I min første post, vil jeg snakke litt om min cChallenge og hva jeg vil videre med den. Derfor vil dette innlegget være mye lenger enn det jeg vanligvis vil gjøre etterhvert.

 

Jeg er sikker på at du har lagt merke til at vi i dag bruker mobil, tv og/eller PC ganske ofte. Dette er selvfølgelig underholdende, men det blir veldig repetitivt, distraherende og koster også penger for elektrisiteten som blir brukt. Jeg vil begynne å lese istedenfor å bruke elektronikk.

 

Fremover håper jeg på at det å ta meg tid for meg selv og for å lese bøker vil få frem andre ting også. Kanskje vil jeg begynne å drikke mer? Eller kanskje jeg lærer å fokusere mer? Det jeg vil se på slutten av måneden er om det vil gjøre noe forskjell om jeg leser bøker videre. 

 

I de neste dagene/ukene kan du forvente at jeg logger hvor mange sider jeg har lest, hvor lenge jeg har lest, og om det kanskje skjer noen forandring. 

 

I dag har jeg lest 13 sider på min daglige minimumstid; 30 minutter. Boken jeg leser nå er «Re:Zero -Starting Life in Another World- Volum 2» Av Tappei Nagatsuki