'; I det værstefall, det værstefall | Frederik II går grønt
Jeg er 16 år gammel, og heter David Jeg er Norsk og Vietnamesisk, født og oppvokst i Lørenskog, bor i Sarpsborg, og min skole er Frederik II i Fredrikstad.
Min utfordring
Jeg har tenkt til å ta 30 minutter hvor jeg leser uten å bli distrahert

Dag 30: I det værstefall, det værstefall

Uffda dette gikk skjeis. Jeg hadde egentlig håp på å legge ut et innlegg hver dag, i tilleg å lese hver dag. Dette gikk ikke som planlagt. Jeg føler egentlig at jeg hadde en veldig bra start, men det fortsatte ikke. 

 

Jeg har ikke greid å få til det å gjøre om lesing hver dag til å bli en vane. Forhåpentligvis så vil jeg fortsette og begynne å lese igjen etterhvert. Jeg vil egentlig kunne si at jeg greier å lese hver dag. 

 

Jeg avslutter dette ved å si at jeg vil ikke gi opp helt enda med å lese, og at jeg greier å ta opp dette igjen en gang.