'; et lite steg tilbake | Frederik II går grønt
15 år gammel student ved Frederik II vgs, studiespesialisering med forberedende International Baccalaureate. Bruker mye tid på telefon og kan være vanskelig å få kontakt med på grunn av det høye telefonforbruket. (NB! eventuelle endringer i challenge er beskrevet i innleggene.)
Min utfordring
Jeg skal én time hver dag være uten telefon. (ikke inkludert under skolen)

Dag 7: et lite steg tilbake

Det nærmer seg slutten av uka, som betyr mindre skolearbeid. Jeg har definitivt vært mye mer på telefon idag ettersom jeg har hatt tiden til det, så klarte ikke to fulle timer idag dessverre. Jeg valgte også å se på tv fremfor å lese, som egentlig er helt greit ettersom at jeg heller bare kan lese i lengre perioder og fortsatt få nok søvn i helgen. (Når jeg først leser har jeg vanskeligheter for å legge ned boka.)

 

Hadde egentlig planlagt å gå igjennom Karen sine spørsmål under veiledningen, men ettersom jeg er såpass sliten nå kl. 23, så venter jeg heller til imorgen hvor jeg kan reflektere bedre og ikke forte meg gjennom de. Nå er det snart helg igjen, så hold ut alle sammen!