'; endring og challenge | Frederik II går grønt
15 år gammel student ved Frederik II vgs, studiespesialisering med forberedende International Baccalaureate. Bruker mye tid på telefon og kan være vanskelig å få kontakt med på grunn av det høye telefonforbruket. (NB! eventuelle endringer i challenge er beskrevet i innleggene.)
Min utfordring
Jeg skal én time hver dag være uten telefon. (ikke inkludert under skolen)

Dag 1: endring og challenge

Konseptet med å endre forskjellige vaner har generelt aldri vært helt lett for meg, men i barndommen har jeg mange minner om uvaner jeg lenger ikke har. Jeg husker godt tiden i barnehagen jeg bet negler og lugga andre, dette er ting jeg ikke gjør lenger. Dette opplever jeg som utrolig spennende og jeg finner disse tingene veldig interessante. Hva fikk meg til å slutte, og hvilke faktorer påvirker egentlig endring? Er det kunnskapen vi har, eller kan det ha noe med instinkter å gjøre?

Gjennom min cChallenge har jeg lyst til å reflektere rundt denne prosessen, og sette ord på opplevelsene mine uten telefon. Endringer i min spesifikke challenge kan endre seg underveis om jeg opplever at den over tid viser seg å være nokså enkel- dette er tross alt en utfordring.