'; dagene går saktere | Frederik II går grønt
15 år gammel student ved Frederik II vgs, studiespesialisering med forberedende International Baccalaureate. Bruker mye tid på telefon og kan være vanskelig å få kontakt med på grunn av det høye telefonforbruket. (NB! eventuelle endringer i challenge er beskrevet i innleggene.)
Min utfordring
Jeg skal én time hver dag være uten telefon. (ikke inkludert under skolen)

Dag 14: dagene går saktere

Dag 11; Lite produktiv, fikk lite ut av dagen. Riktig nok, så var jeg uten telefon. Tiden derimot, ble brukt på noe veldig meningsløst. Så dumt som det høres ut, så satt jeg foran sminkespeilet i over en time fordi mormor skulle på besøk. Har forsovet ikke gjort dette på en stund, men tror jeg godt kunne brukt tiden på noe mer fornuftig. Jaja, noe må man jo gjøre uansett!

 

Dag 12; Halve dagen gikk bort for å se vm i sjakk. Noen syntes kanskje dette høres utrolig kjedelig ut, men jeg koste meg veldig der jeg satt under dyna med en god bok og en kopp te. Deilig med en dag av skole! Sjeldent jeg koser meg på slikt vis- avslappende å ta seg tid til det. Mot dagens ende startet jeg allerede med presentasjon som ikke skal presenteres før i uke 49- om dette ikke er produktivt, så vet ikke jeg iallefall!

 

Dag 13; Etter skolen ble det igjen å sette seg ned med sjakken- uten bok denne gangen. Fikk unnagjort mattelekser, men kan med hånda på hjertet si at jeg ikke klarte to timer denne dagen. Tror nok at dette har vært den største nedturen til nå.

 

Dag 14; Idag ble alle leksene for resten av uka ferdig- selv om det kostet meg en sterk hodepine i etterkant. Skulle gjerne satt meg ned for å lese nå, ettersom jeg fortsatt har tid.. hodepinen vil dessverre ikke bort. (legger meg heller da tidligere på dette grunnlaget)

 

Vil kort beklage for at oppdateringer har blitt sjeldnere, og at de har blitt litt mer oppsummert. Har på beklagelig vis mistet litt motivasjonen til å oppdatere underveis- heldigvis var det ikke den andre motivasjonen innen denne endringsprosessen! Vil også ta opp noe jeg sa i et tidligere innlegg. Jeg presenterte en teori om at karakterene ville øke i snitt, det har det faktisk gjort! Vet ikke om dette er 100% grunnen bak det, men det er definitivt en faktor bak det. Veldig fornøyd med meg selv!