'; | Frederik II går grønt
Jeg er opptatt av sunn og god mat. Nå vil jeg prøve å spise mest mulig kortreist mat, da også mindre oppdrettsfisk og spise mat som er i sesong. Jeg lager all mat fra bunnen av, og jeg liker å invitere familie og venner til ulike måltider.
Min utfordring
Spise mer kortreist mat

Dag +2:

Dette gikk fort… med alle daglige gjøremål og alt som kommer inn etterhvert som uka går, har denne måneden gått litt for fort. Tanken på utfordringen har vært der hele tiden, men endret litt fokus underveis. Fra å ha fokus på kortreist mat, gikk den over til sunn mat, kaste minst mulig mat og nå til å bruke opp maten i fryseren slik at den ikke blir liggende for lenge. Denne utfordringen har satt igang tanker og tanker har i mange tilfeller blitt til handling, og jeg har blitt mer bevisst maten vi spiser. Hvor den kommer fra osv… 

Det har vært spennende og fint å kunne se hva elevene driver litt med utenom skolen. Hvilke tanker de har og hva de er opptatt av. Et spennende prosjekt! Vi har prøvd, feilet, prøvd igjen, og noen har feilet igjen mens andre har opplevd suksess. Så våg å prøve, hvis du feiler kan du prøve igjen!